1 Ekim 2020 Perşembe

Ben Vampirim / Çizgi Roman

Ben Vampirim

Yeni bir günde, yeni bir çizgi roman ile karşınızdayız. Öykünün adında vampir olduğuna bakmayın, öyle fantastik ya da korku öğeleri içeren, kan revan içerisinde bir çizgi roman değil. Okurken erotizmi yaşatan, ana fikri ile “hadi ya” dedirten cinsten bir çizgi roman.

Ben Vampirim

Bu macerada devam sayılarının geleceğini umduğumuz Anastasia ile tanışıyoruz. Kendi halinde, genç ve vampir olan Anastasia, kan emiciliğe farklı bir anlam katıyor. Dracula’nın çocuklarından biri olarak, onca yılın katliamını bir kenara bırakmanın zamanı geldi dercesine vampirlik mesleğine çağ atlatıyor.

Kısa bir hikaye olduğu için konusu hakkında söyleyebileceklerimiz sadece bunlar. Malum diğer türlü olunca da tadını kaçırmış oluyoruz. Okuyunca keyif alacağınıza eminiz. Tıpkı daha önce yayınladıklarımızdan aldığınızı düşündüğümüz gibi.

Ben Vampirim’in tanıtımını ya da hakkında söyleyeceklerimizi burada kesip, daha önce de belirttiğimiz ama “hala tık yok” şeklinde özetleyebileceğimiz konuya parmak basalım tekrardan. Desteklerinizi, isteklerinizi, yorumlarınızı bekliyoruz diye daha önceleri de söylemiştik. Hatta bunun için her türlü anonim yolun olduğunu, kendinizi “açık etme” riski olmadan bize yazabileceğinizi anlatmıştık.

Ama sevgili okuyucular… olmuyor böyle… biz söyledikçe sizden hiçbir şey gelmiyor. :) Kendimizi burada yalnız ve boşa kürek çekermiş gibi hissetmeye başladık. Hayır, indirme rakamlarına bakınca bu konuda her geçen gün daha fazla umutlanıyoruz ama ne kadar süre geri dönüş alacağımıza dair en ufak bir fikrimiz de yok!

Bugünlük serzeniş merasimimizi de yaptık, rahatladık. Nasıl olsa kimseden yorum filan gelmiyor diye de epeyce rahat davranabiliyoruz şu aralar. :)

Bir de kısa bir bilgi paylaşımı yapmamız gerekiyor. Eldeki materyalleri çevirme ve düzenleme işi biraz yavaş işlediğinden arada sırada tekleme, günü paylaşım yapmadan boş geçme gibi durumlarımız olabilir. Sakın üstünüze alınmayın, sizin bize ulaşmamanızla alakası yok bunun (lafımızı da çakarız)! Bazen gerçekten günler çok kısa geliyor ve çeviri ya da düzenlemeleri bitirmekte hatta ilerletmekte zorlanabiliyoruz. Konu üzerinde, bizim adımıza anlayışlı davranarak bize olan desteğinizin devam edeceğine, iletişim kurmasanız bile yayınları indirerek bize moral vermeye devam edeceğinize inancımız tam!

İyi okumalar!

İndir Download


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder