30 Eylül 2020 Çarşamba

Akşam Yemeği / Çizgi Roman

Akşam Yemeği


Tamam, biliyoruz.. Berna’nın yeni kitabı var mı diye merak ediyorsunuz ama inanın kadının elindekileri toparlayalım diye uğraşırken karmakarışık bir hal alıyoruz. Metinlerin güzel olmasını bir kenara bıraksak bile her seferinde “dur şuna ekleme yapayım, dur burayı düzelteyim” gibi laflar duyuyoruz. Üstüne bir de o bitirdikten sonra bizim okumalarımız ve düzeltmelerimiz oluyor. Biraz yavaş ilerliyoruz ama en azından ilerliyoruz. Konuyu buraya nasıl getirdiğimizden emin değiliz ama geldi işte.. neyse biz bugünkü çizgi romanımıza dönelim..

Akşam Yemeği


Yine kelime oyunu sorunsalı yaşadığımız bir çizgi roman bu da. Orijinal adı “Meet The Fuckers” yani tam çevirisiyle “S.kicilerle Tanışın”. (Oraya nokta koyduk ki çok fazla irite etmeyelim kimseyi) Kelime oyunu bunun neresinde derseniz… Ülkemizde “Zor Baba ve Dünür” adıyla bilinen, 2004 tarihli, yönetmeni Jay Roach olan filme bir gönderme var. Filmin orijinali “Meet The Fockers”. Robert De Niro, Dustin Hoffman, Ben Stiller, Barbara Streisand gibi isimlerin kadroda yer aldığın filmde geçen bir sahne üzerine güzelleme yapılmış diyebiliriz.

Tabi çokça ileri gittiklerini ve işi bambaşka mecraya taşıdıkları ortada ama gerçekten ilgi çekici bir gönderme hikayesi çıkmış ortaya.

Daha önce yayınladığımız Kamp Macerası gibi bu çizgi roman da konuşma balonu olmadan kotarılmış. Ama çizimler ve fikir o kadar iyi ki konuşma balonuna zaten gerek kalmamış. Okuduğunuz zaman bize hak vereceğinize eminiz.

Bu noktada çizimler hakkında da birkaç kelime etmek gerekiyor. Biz başta çizimleri var olan video görüntüler üzerinde oynanarak oluşturulmuş diye düşünmüştük ama işin aslı öyle değilmiş. Tamamen elle çizilmiş. Bu kısmı da okuduğunuz zaman daha iyi anlarsınız. Tam anlamıyla foto gerçekçilik olmadığını baştan belirtelim. Çizimlerde öyle bir hava var ki gerçekten de sanki mevcut görüntülerden oluşturulmuş gibi duruyor.

Yeri gelmişken, bugün aldığımız bir habere göre ilk telif erotik çizgi romanımızı paylaşma durumuna gelmek üzereyiz. Yayın planına aldığımız ama henüz bitmemiş olan, doğal olarak da adını şimdilik veremeyeceğimiz bir çizgi roman hazırlanmakta. Mümkün olduğunca, yani biz bilgi aldıkça gidişay hakkında bilgilendireceğimize emin olabilirisiniz.

İyi okumalar!

İndir Download

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder