3 Ekim 2020 Cumartesi

Crossdresser Oyunu / Çizgi Roman

Crossdresser Oyunu Çizgi Roman


Güzel bir Cumartesi sabahına başlamışken yeni ve yine diğerleri gibi ilginç çizgi roman paylaşımımızı yapma vakti geldi. İlginç olması içeriklerinden kaynaklandığı gibi daha önce pek fazla bu tip yayının ya da işin sıklıkla paylaşılmamasından kaynaklanıyor. Evet birçok erotik roman ve çizgi roman olmakla birlikte bu kadar ileri giden, daha sert yaklaşımlar sergileyen ve çeşitliliği çok olan başka paylaşım da yok diye biliyoruz. Ha eğer varsa, bu konuda bilgilendirilelim ki hatamızı düzeltip, özrümüzü dileyip, yapılan paylaşımları ayakta alkışlayalım.

Crossdresser Oyunu

Yine adını çevirmekte güçlük çektiğimiz hikayelerden biri. Orijinal adı CrossXPlay.. Yani Çapraz Oyun gibi bir manaya geliyor fakat tam da karşılamıyor, belki de karşılıyor! Bilemedik. Başka bir konuya giriş yapabilmek adına da Crossdresser Oyunu olarak çevirdik.

Hikayede, akşam eve elinde hediye ile gelen kız arkadaşın, sevgilisine yaptığı sürpriz ana konu olarak alınmış. Lakin kadının aklındakiyle erkeğin aklındaki birbirini tutmayınca ortaya seyirlik ve güzel bir çizgi roman parçası çıkmış. Yeşil tonlar rahatsız etmezse eğer keyifle okuyacağınıza eminiz.

Az önce başka bir konuya giriş yapabilmek adına demiştik, onu biraz açalım. Crossdresser ya da crossdresser’lıktan laf açmaya çalışıyoruz. Bizim gibi toplumlarda özellikle kabul görmeyecek bir durum olsa da gizli gizli pek çok kişi, aleni olarak da bazı kişiler tarafından yaşanılan Crossdresser’lık çapraz giyinme manasına geliyor. Yani Crossdresser kavramı kadın kıyafetleri giyen erkek ve erkek kıyafetleri giyen kadını simgeliyor. Her iki tarafın da bundan zevk alması merkezi konu. Fakat şöyle bir durum var ki, bir sevgili çifti içerisinde erkeğin crossdresser olup kadının olmaması gibi çok doğal durumlar da sıklıkla görülüyor. Yani kadın, kadın kıyafetleri giyen sevgilisinin durumundan rahatsızlık duymayıp bunu destekleyebiliyor. Gerçi bu noktada, erkeğin atıyoruz sütyen, dantel külot, etek vs satın alıp giymesinden sonra, ürünleri satın alan kendisi olduğu için buna kadın kıyafetleri demek ne kadar doğru o da tartışılır. Kim alırsa onun kıyafetleri olmaz mı?

Konu karışık ama ilgiye ve incelemeye değer. Biz de o nedenle Crossdresser Oyunu’nu paylaşmayı bu konuya bir borç biliriz.

İyi okumalar!

İndir Download

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder