11 Eylül 2020 Cuma

Gizli Bahçe 00 / Erotik Dergi

Gizli Bahçe

Bizim gibi bu ay yayın hayatına başlayan Gizli Bahçe dergisini hem kutluyor hem de başarılar diliyoruz. Dergi tamamen erotizmi konu olarak ilerliyor. Bu eksende de cinsel tatmin sağlayan ekipmanların tanıtıldığı Seks Oyuncakları, ilginizi fazlasıyla çekeceğine inandığımız İç Gıcıklayan Filmler tanıtımı, yaptığı resimleri fotoğraflardan ayırdedemeyeceğiniz usta Hilo Chen, ölmeden önce mutlaka denemeniz gereken bazıları garip bile gelebilecek olan seks biçimleri, erotik hikaye ve Agent Provocateur'un yeni sezon ürünlerinden bir seçkinin incelendiği dergiyi seveceğinize inanıyoruz.

"Zamanın hızla akıp gittiği ve sıkıntıdan patladığınız zamanlarda vakit geçirebileceğiniz ve belki de kendinizi bulabileceğiniz bir yayın Gizli Bahçe.

Çok büyük iddialarımız yok. Amaç vakit geçirmek, keyif almak, yeni şeyler öğrenmek, farklı açılardan bakabilmek...

Zamanla ve katkılarınızla gelişeceğimizi de biliyoruz..

İyi eğlenceler..." önsözüyle giriş yapılan dergide görsellik de ön planda. Vintage fotoğraflardan, amatör çekimlere kadar pek çok farklı görseli de dergi içerisinde bulabiliyorsunuz.

Ayrıca son yılların önemli erotik içeriğe sahip filmlerinde olan Handmaiden ile ilgili güzel bir inceleme de dergi içerisinde mevcut.

"İngiliz yazar Sarah Waters’in Fingersmith romanından uyarlanan 2016 yapımı Handmaiden (Hizmetçi) 1930’lu yıllarda Japon işgali altındaki Kore’de geçiyor. Kalabalıktan uzakta yaşayan Japon bir kadın, onun parasını ele geçirmeye çalışan Koreli bir adam ve kadına yardım etmesi için tutulmuş Koreli hizmetçi arasındaki entirikalı ilişkiyi konu alan film ünlü yönetmen Park Chan-wook’un imzasını taşıyor. Son yılların en etkili filmlerinden biri olan Hizmetçi, aynı zamanda erotizmin doruklarında geziniyor.

Ölmeden önce denenmesi gereken seks pozisyonları ve çeşitleri hakkında da ilginç önerilerin bulunduğu dergide bizim ilgimizi çeken en önemli liste öğelerinden biri de Derin Suda Seks.

Su ile başlamışken derin suda seks başlığıyla devam etmek doğru olacaktır sanırız. Derin suda seks deyince kendinizi ve partnerinizi okyanusun dibine götürmekten bahsetmiyoruz tabi ki.

Göl, nehir, içi su dolu bir fıçı hatta yazları kullanılan şişme havuzlar bu başlık için yeterli. Amaç, seks yaparken vücudunuzun suyun içinde olması. Suyun verdiği basınç ve ağırlık duygusuyla yavaş hareketlerle yaptığınız bu tip seksin eşi benzeri pek fazla yoktur baştan söyleyelim.

Duştakinin aksine buna herhangi bir oyuncak ya da duş jeli, şampuan gibi alternetifleri dahil etmemenizi öneririz. Çünkü duşta seks maddesinde bunları zaten kullanacaksınız. Ama alternatif olarak içinde minik şemsiyelerden olan bi içecek hazırlayabilirsiniz.



İndir Download


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder