29 Eylül 2020 Salı

Mila Duşta / Çizgi Roman

Mila Duşta


Söz verdiğimiz gibi, geçen haftaki kısa aranın ardından işi biraz sıkı tutup arka arkaya bolca erotik materyal yayınlamayı planlıyoruz. Dünkü kısa hikayenin ardından sayfa sayısı biraz daha fazla olan Mila Duşta ile karşınızdayız.

Mila Duşta


Alışkın olduğunuz üzere erotik ve kısa bir hikaye bu da. Spor salonunda boks yaptıktan sonra duşa giren Mila’nın öyküsü. Başına gelenler oldukça hoş ve şehvetli. Aldığımız bilgiye göre Mila’nın başka hikayeleri de mevcutmuş fakat biz henüz ulaşamadık. Eğer bir yerlerden yakalarsak, bu macerada çok seveceğinize emin olduğumuz Mila’nın diğer maceralarını da yayınlamayı planlıyoruz.

Mila çizgi romanı hakkında belirtmemiz gereken bir ayrıntı bulunuyor. Yayınladığımız diğer çizgi romanların aksine bu tek sayfalı çizimlerden oluşuyor ve gerçekten de dar bir kadrajı hedefliyor. Ama bunun kötü olduğunu ya da olacağını düşünmeyin! Çok iyi çizilmiş ve gerçekten de herhangi bir soruna yol açmamış bu tek sayfa olayı.

Çizimlerin de enfes güzellikte olduğunu belirtmeden geçmeyelim. Sert hatlarla oluşturulmuş estetik bir görünüme sahip. Özellikle 1990’lı yılların sonlarında ve özellikle 2000’li yılların başlarında Marvel, DC, Vertigo gibi işin hem duayeni hem de piyasanın en büyüklerinin de kullandığı bir çizim tarzı. Muhtemelen bu tarzın da bir adı var ama ona ne biz baktık, ne de bakmış olsak bile söylemeyi tercih etmeyiz. Çünkü, iş oraya kayınca konu uzadıkça uzuyor. Onu anlat, bunu açıkla, şu bilgiyi de ver, aman o eksik kalmasın filan derken bir bakıyoruz ki okunma sınırı aşmış upuzun bir tanıtım yazısı ortaya çıkmış.

Onun yerine lafı çok fazla uzatmadan, kısa ve öz bir halde açıklamaları yapıp metni kapamak hepimizin daha çok işine gelir. Siz çizgi romanın tadını çıkarırsınız biz de yenilerini hazırlamaya devam ederiz.

Ama şu dün bahsettiğimiz destek, öneri, yorum vs şeysini hatırlatmadan geçmeyelim. İki üç kısa cümleyle bile bize ulaşsanız çok seviniriz. Bunun için erotikayayin@yandex.com.tr mail adresimize ya da çizgi roman tanıtım yazılarının altındaki yorum kısmına yazabilirsiniz. Attığınız mail ya da mail adresinizi kimseyle paylaşmayacağımız gibi bizimle takma bir isimle iletişime geçmenizi de öneririz. Siz de biz de daha rahat oluruz.

Oooo.. yazı uzamış yine.. tamam tamam kapattık.. İyi okumalar!

İndir Download


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder