18 Eylül 2020 Cuma

Lissa Hala / Çizgi Roman

Lissa Hala

Priya'nın maceralarını beğendiğinizi düşünüyoruz. Son derece cüretkar, pervasız, umursamaz bir karakter olan Priya'nın yaptıklarını, yapabildiklerini gördünüz. Bu kez de Priya'nın halası ile tanıştırıyoruz sizi; Lissa Hala!

Priya'nın lise zamanlarında geçen bu hikayede, uçuş hostesliği yapan halası Lissa baş rolde. Yayınladığımız diğer çizgi romanlarda olduğu gibi bu da kısacık bir öykü. Ama yine diğerleri gibi oldukça etkili. Baştan sonra ilgiyle takip edeceğiniz hikayede şehirde bir kaç gün kalacak olan Lissa, Priya'yı görmek için evine gider. O sırada Priya'nın okuldan arkadaşı olan Lisa Jane de Priya'yı beklemek için evdedir ve ortalık biraz karışır. :)

Geçen yüzyılın başlarından bu yana dönem dönem öne çıksa da genel olarak pek fazla hak ettiği yeri bulamamış olan çizgi roman, son yıllarda özellikle Marvel ve DC filmleri ile birlikte büyük aşama kaydetti. Özellikle ülkemizde pek fazla okuyucuya sahip olmayan çizgi roman çoğunlukla "hala Tom Miks, Teksas mı okuyorsun?" gibi cümlelerle hem okuyucuyu hem de çizgi romanı aşağılar nitelikte cümlelerle anılıyor. 

Iron Man, Thor, Hulk, Avengers gibi filmlerin kazandıkları gişe başarıları üzerine ülkemizde de bu konuda epey gelişme yaşandı. En azından artık çizgi roman okuyucu sayısında artış var diyebiliyoruz.

Kendi içerisinde pek çok türü olan çizgi romanın belki de en uç noktalarından biri olan erotik akım da kendi içinde türlere ayrılıyor ve çok fazla farklılıklar ve yaklaşımlar gösteriyor. Bu konuda bile bir frankofon ekolü olması türün ne kadar geniş bir alana yayıldığının basit bir göstergesi.

Bu konuya ayrıntılı bir giriş yapmayı hatta bu konuda bir dijital yayın oluşturmayı planlıyoruz ama bunun için biraz daha vakit var. Yani şimdilik sadece erotik çizgi romanla tanıştırmayı (ve belki biz de bilmediklerimizle tanışmayı) düşünüyoruz. Tabi bu konuda önemli ve belirleyici olan kısım sizden gelecek olan yorumlar üzerine kurulu. Bize, yayınladıklarımızla ilgili fikirlerinizi, görüşlerinizi oluşturmanız bizim için gerçekten önemli. İsim belirtmenize gerek olmadan bunu yapabilirsiniz. Beğendiklerinizi ya da beğenmediklerinizi, yayınların altındaki yorum kısmına anonim olarak birkaç cümle ile özetleyebilirsiniz. Veya erotikayayin@yandex.com 'a mail göndererek bize ulaşabilirsiniz.

Keyifli okumalar...

İndir Download

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder